Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Войнаренко М. (доктор економічних наук), Юрчишена Л.
Назва : Методика вибору ефективної системи управління виробничими запасами на підприємствах харчової промисловості
Місце публікування : Економіст: Науково-практичний журнал. Зас.: фірма "Колегіум".: К., 2009. - № 4. - С. 48-51: рис. (Шифр Е5/2009/4)
Примітки : Библиогр. в конце ст.
УДК : 338.45:68 + 338.45:64
ББК : 65.305.7
Предметні рубрики: Економіка
Економіка легкої та харчової промисловості
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Анотація: Розглянуто основні етапи методики впровадження системи управління виробничими запасами на підприємствах харчової промисловості, наведено рекомендації щодо їх реалізації на підприємствах олійно-жирової та молочної галузі з урахуванням особливостей їх діяльності.
Примірники :ЧЗНЛ(1)
Вільні : ЧЗНЛ(1)

Дод.точки доступу:
Юрчишена, Л.