Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Войнаренко М. (доктор економічних наук), Юрчишена Л. Назва : Методика вибору ефективної системи управління виробничими запасами на підприємствах харчової промисловості Місце публікування : Економіст: Науково-практичний журнал. Зас.: фірма "Колегіум".: К., 2009. - № 4. - С. 48-51: рис. (Шифр Е5/2009/4) Примітки : Библиогр. в конце ст. УДК : 338.45:68 + 338.45:64 ББК : 65.305.7 Предметні рубрики: Економіка Економіка легкої та харчової промисловості Экономика Экономика легкой и пищевой промышленности Анотація: Розглянуто основні етапи методики впровадження системи управління виробничими запасами на підприємствах харчової промисловості, наведено рекомендації щодо їх реалізації на підприємствах олійно-жирової та молочної галузі з урахуванням особливостей їх діяльності. Примірники :ЧЗНЛ(1) Вільні : ЧЗНЛ(1) Дод.точки доступу: Юрчишена, Л. |