Юзевич, В. (доктор фізико-математичних наук; професор). Оцінювання ризику споживача при купівлі харчових продуктів / В. Юзевич, Р. Байцар, Ю. Плахтій> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 5. - С. 61-65 : ил. - Бібліогр. в кінці глави. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): ризики споживачів -- риски потребителей -- харчові продукти -- пищевые продукты -- вершкове масло -- сливочное масло -- купівля харчових продуктів -- покупка пищевых продуктов -- методика оцінювання ризиків -- методика оценки рисков Анотація: Запропоновано методику оцінювання ризику споживача від вживання неякісних, небезпечних, фальсифікованих харчових продуктів на прикладі вершкового масла. Перейти к внешнему ресурсу: \\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2014_5\19.pdf Утримувачі документа: НТБ НТУ "ХПІ" Дод.точки доступу: Байцар, Р. (доктор технічних наук; професор); Плахтій, Ю. (аспірантка) |