Шпиг, Ю. М. (апірантка Національного університету харчових технологій).
    Методичні підходи до управління інтегрованими структурами в умовах модернізації національної економіки / Ю. М. Шпиг // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 4. - С. 147-151 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(УКР-4ХЕР)в-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

    Херсонская область

    Херсонська область

    Мелитополь

    Мелітополь

Кл.слова (ненормовані):
агропромышленный комплекс -- агропромисловий комплекс -- АПК -- аутсорсинг -- государственная продовольственная политика -- державна продовольча політика -- интегрированные структуры -- інтегровані структури -- модернизационные процессы -- модернізаційні процеси -- мясоперерабатывающие предприятия -- м'ясопереробні підприємства -- регионы Украины -- регіони України -- финансовые центры -- фінансові центри -- экономическая эффективность -- економічна ефективність -- продовольственная политика -- продовольча політика
Анотація: Сучасна продовольча політика спрямована на інтенсифікацію виробництва і підвищення ефективності використання ресурсів з метою надійного забезпечення населення країни продовольством. Загальновизнаною проблемою сучасної економічної реальності є низька ефективність діяльності вітчизняних підприємств харчової промисловості, коріння якої криються в застарілих підходах до управління, низькому рівні інвестицій в капітал, ігноруванні інновацій у всіх сферах діяльності промислових підприємств.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Мелитопольский мясокомбинат, ЧАО \о нем\