Шпиг, Ю. М. (апірантка Національного університету харчових технологій). Методичні підходи до управління інтегрованими структурами в умовах модернізації національної економіки / Ю. М. Шпиг> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 4. - С. 147-151 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ Рубрики: Экономика Економіка Экономика пищевой промышленности Економіка харчової промисловості Украина Україна Херсонская область Херсонська область Мелитополь Мелітополь Кл.слова (ненормовані): агропромышленный комплекс -- агропромисловий комплекс -- АПК -- аутсорсинг -- государственная продовольственная политика -- державна продовольча політика -- интегрированные структуры -- інтегровані структури -- модернизационные процессы -- модернізаційні процеси -- мясоперерабатывающие предприятия -- м'ясопереробні підприємства -- регионы Украины -- регіони України -- финансовые центры -- фінансові центри -- экономическая эффективность -- економічна ефективність -- продовольственная политика -- продовольча політика Анотація: Сучасна продовольча політика спрямована на інтенсифікацію виробництва і підвищення ефективності використання ресурсів з метою надійного забезпечення населення країни продовольством. Загальновизнаною проблемою сучасної економічної реальності є низька ефективність діяльності вітчизняних підприємств харчової промисловості, коріння якої криються в застарілих підходах до управління, низькому рівні інвестицій в капітал, ігноруванні інновацій у всіх сферах діяльності промислових підприємств. Утримувачі документа: Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23 Дод.точки доступу: Мелитопольский мясокомбинат, ЧАО \о нем\ |