Ванг, Жен-Хуань (доцент кафедри управління харчовими та питними технологіями Медичного коледжу Макау; м. Тайбей; Тайвань; PhD (харчові технології)).
    Дослідження ключових показників ефективності діяльності підприємств громадського харчування на Тайвані / Ж. -Х. Ванг // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. - № 7. - С. 240-250 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.431(5КИТ)в7-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика общественного питания

   Економіка громадського харчування

   Тайвань
Кл.слова (ненормовані):
анализ иерархий -- аналіз ієрархій -- анализ рисков -- аналіз ризиків -- Дельфи модифицированный метод -- Дельфі модифікований метод -- ключевые показатели эффективности -- ключові показники ефективності -- КПЕ -- КПЭ -- количественное оценивание -- кількісне оцінювання -- критические контрольные точки -- критичні контрольні точки -- модифицированный метод Дельфи -- модифікований метод Дельфі -- предприятия общественного питания -- підприємства громадського харчування -- ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- стабильное бизнес-управление -- стабільне бізнес-управління
Анотація: Досліджено ключові показники ефективності (КПЕ) підприємств громадського харчування на Тайвані, визначено критерії кількісного оцінювання стійкого управління бізнесом. На базі існуючих досліджень і за допомогою модифікованого методу Дельфі встановлено КПЕ для громадського харчування, 4 виміри і 13 критеріїв оцінювання встановлено за допомогою аналізу ієрархій. . Запропоновано шкалу оцінювання раціоналізації і ефективності діяльності на підприємствах громадського харчування для стійкого функціонування підприємства і вибору компаній громадського харчування для споживачів.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23