Ванг, Жен-Хуань (доцент кафедри управління харчовими та питними технологіями Медичного коледжу Макау; м. Тайбей; Тайвань; PhD (харчові технології)). Дослідження ключових показників ефективності діяльності підприємств громадського харчування на Тайвані / Ж. -Х. Ванг> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. - № 7. - С. 240-250 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ Рубрики: Экономика Економіка Экономика общественного питания Економіка громадського харчування Тайвань Кл.слова (ненормовані): анализ иерархий -- аналіз ієрархій -- анализ рисков -- аналіз ризиків -- Дельфи модифицированный метод -- Дельфі модифікований метод -- ключевые показатели эффективности -- ключові показники ефективності -- КПЕ -- КПЭ -- количественное оценивание -- кількісне оцінювання -- критические контрольные точки -- критичні контрольні точки -- модифицированный метод Дельфи -- модифікований метод Дельфі -- предприятия общественного питания -- підприємства громадського харчування -- ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- стабильное бизнес-управление -- стабільне бізнес-управління Анотація: Досліджено ключові показники ефективності (КПЕ) підприємств громадського харчування на Тайвані, визначено критерії кількісного оцінювання стійкого управління бізнесом. На базі існуючих досліджень і за допомогою модифікованого методу Дельфі встановлено КПЕ для громадського харчування, 4 виміри і 13 критеріїв оцінювання встановлено за допомогою аналізу ієрархій. . Запропоновано шкалу оцінювання раціоналізації і ефективності діяльності на підприємствах громадського харчування для стійкого функціонування підприємства і вибору компаній громадського харчування для споживачів. Утримувачі документа: Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23 |