Шабля, О. С. (старший науковий співробітник; Інститут південного овочівництва і баштанництва УААН). Економічна ефективність переробки баштанної продукції / О.С. Шабля> // Економіка АПК : Міжнародний науково-виробничий журнал. - 2009. - № 4(174). - С. 89-93 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
Рубрики: Економіка харчової промисловості Переробка баштанної продукції Економіка торгівлі Сільськогосподарська продукція Экономика пищевой промышленности Переработка бахчевой продукции Экономика торговли Сельскохозяйственная продукция Україна Херсонська область Кл.слова (ненормовані): олія гарбузова -- ринок баштанних культур -- сушені баштанні -- масло тыквенное -- рынок баштанных культур -- сушеные бахчевые -- баштанные культуры -- тыквенное масло -- гарбузова олія -- бахчева продукція Анотація: Поступовий перехід споживачів свіжих баштанних із ринків у супермаркети веде до конкуренції між торговими мережами. І ця конкуренція надалі тільки посилюватиметься, диктуючи виробникам і оптовикам свої вимоги до якості продукції, її оформлення і стабільності постачання. Утримувачі документа: Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет" Дод.точки доступу: Институт южного овощеводства и бахчеводства УААН \о нем\; Інститут південного овочівництва і баштанництва УААН \о нем\ Є примірники у відділах: ЧЗНЛ (29.07.2009р. Прим. 1 - ) (вільний) |