Шабля, О. С. (старший науковий співробітник; Інститут південного овочівництва і баштанництва УААН).
    Економічна ефективність переробки баштанної продукції / О.С. Шабля // Економіка АПК : Міжнародний науково-виробничий журнал. - 2009. - № 4(174). - С. 89-93 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
ДРНТІ
ББК 65.305.73 + 65.422.537
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   Переробка баштанної продукції

   Економіка торгівлі

   Сільськогосподарська продукція

   Экономика пищевой промышленности

   Переработка бахчевой продукции

   Экономика торговли

   Сельскохозяйственная продукция

   Україна
    Херсонська область

Кл.слова (ненормовані):
олія гарбузова -- ринок баштанних культур -- сушені баштанні -- масло тыквенное -- рынок баштанных культур -- сушеные бахчевые -- баштанные культуры -- тыквенное масло -- гарбузова олія -- бахчева продукція
Анотація: Поступовий перехід споживачів свіжих баштанних із ринків у супермаркети веде до конкуренції між торговими мережами. І ця конкуренція надалі тільки посилюватиметься, диктуючи виробникам і оптовикам свої вимоги до якості продукції, її оформлення і стабільності постачання.

Утримувачі документа:
Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"

Дод.точки доступу:
Институт южного овощеводства и бахчеводства УААН \о нем\; Інститут південного овочівництва і баштанництва УААН \о нем\

Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (29.07.2009р. Прим. 1 - ) (вільний)