Слободян, О. П.
    Організація оповіщення персоналу і відвідувачів у разі виникнення надзвичайної ситуації в закладах готельно-ресторанного комплексу / О. П. Слободян, В. А. Заєць, Л. П. Нещадим // Безпека життєдіяльності. - 2018. - № 4. - С. 24-26. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Безпека життєдіяльності
   Безопасность жизнедеятельности

   Надзвичайні ситуації

Кл.слова (ненормовані):
безпека життєдіяльності -- безопасность жизнедеятельности -- надзвичайні ситуації -- чрезвычайные ситуации -- оповіщення -- оповещения -- інформування -- информирование -- готельно-ресторанні комплекси -- гостинично-ресторанные комплексы -- передача сигналів -- передача сигналов -- цивільний захист -- гражданская защита


Дод.точки доступу:
Заєць, В. А.; Нещадим, Л. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)