Жайворонок, Л. В. (старший викладач).
    Структурні особливості виробництва та ринку хлібобулочних виробів України [Текст] / Л. В. Жайворонок // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - № 1. - С. 82-87 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Экономика
   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Економіка

   Економіка легкої та харчової промисловості

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
ринок хліба -- рынок хлеба -- хлібопекарські підприємства -- хлебопекарные предприятия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- обсяг виробництва -- объем производства -- асортимент товарів -- ассортимент товаров -- конкуренція -- конкуренция
Анотація: Досліджено та охарактеризовано структурні особливості виробництва та ринку хлібобулочних виробів України, специфіку господарської діяльності окремих підприємств галузі та умови формування їх маркетингової товарної політики. Наведено статистичні дані про обсяги промислового виробництва та споживання хлібопекарської продукції. Встановлено, що на ринку хліба і хлібобулочних виробів функціонує велика кількість підприємств різних розмірів і форм власності, які конкурують між собою на регіональних ринках.