Новий стандарт ISO прискорює контроль якості та сприяє розвитку торгівлі пробіотиками і заквасками> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2016. - № 2. - С. 66. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Стандартизація. Контроль якості Техника Стандартизация. Контроль качества Кл.слова (ненормовані): лактобактерії -- біфідобактерії -- молочні продукти -- йогурти -- шлунково-кишковий тракт -- проточна цитометрія -- молочнокислі бактерії -- ферментовані продукти -- лактобактерии -- бифидобактерии -- молочные продукты -- йогурты -- желудочно-кишечный тракт -- проточная цитометрия -- молочнокислые бактерии -- ферментированные продукты -- міжнародні стандарти -- международные стандарты Анотація: Нещодавно опублікований міжнародний стандарт ISO 19344 (IDF 232) визначає спосіб кількісного визначення молочнокислих бактерій методом проточної цитометрії у ферментованих продуктах, заквасках і пробіотиках, які використовують у молочних продуктах. Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Стандарт_сертифік_якість_2016_2\18.pdf Дод.точки доступу: ISO 19344 (IDF 232) \о произв.\ |