Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій).
    Розробка та обгрунтування антикризових заходів на підприємстві [Текст] / Ю. Г. Левченко, А. В. Ківер // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 5. - С. 66-69 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)г-97
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
антикризисные программы предприятий -- антикризові програми підприємств -- антикризове управління молокопереробними підприємствами -- антикризисное управление молокоперерабатывающими предприятиями -- молокоперерабатывающая промышленность -- молокопереробна промисловість -- объемы производства -- обсяги виробництва -- конкурентоспособность молокоперерабатывающих предприятий -- конкурентоспроможність молокопереробних підприємств -- превентивные диагностические методы -- превентивні діагностичні методи -- статистические данные -- статистичні дані -- экономическая безопасность предприятий -- економічна безпека підприємств
Анотація: В умовах кризи головною метою підприємства є досягнення та підтримання в допустимих межах змін фактичного рівня його конкурентоспроможності. Негативні наслідки кризи впливають на величину прибутку, зростання збитку, що значно ослаблює їх економічний потенціал та безпеку діяльності, знижує ефективність суб'єкта господарської діяльності. Розроблення та обґрунтування антикризових заходів забезпечить вихід підприємства з кризи або недопущення появи кризових явищ.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Ківер, А.В. (студент; Національний університет харчових технологій; м.Київ)